PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

JACKPOT! ‘PSV hangt prijskaartje aan gewilde aanvaller’

PSV heeft goud in handen. Met Steven Bergwijn en Hirving Lozano heeft het twee potentiele topspelers en daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan.

“PSV heeft afgelopen zomer duidelijk gemaakt dat het onder de twintig miljoen onbespreekbaar was en later is het contract van Bergwijn nog verlengd”, zo valt te horen in de podcast van De Telegraaf. “Ik denk dat je moet kijken naar dertig of misschien wel boven de veertig miljoen. PSV heeft een paar jaar geleden Memphis Depay voor 34 miljoen euro aan Manchester United, de duurste verkoop ooit, en ik denk dat ze inzetten dat Bergwijn dat verbreekt.”

Volgens Van Haren is een tussentijdse transfer sowieso onbespreekbaar. “Maar ze zijn natuurlijk al nadrukkelijk aan het voorsorteren. Manchester United volgt hem al langer en ze zijn steeds meer overtuigd geraakt. Dat geldt ook voor Inter, dat al tegen PSV heeft gespeeld in de Champions League en binnenkort met een delegatie naar Nederland komt. Zo zijn er meer kapers op de kust. Het kan wel een kleine oorlog worden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.