‘Delegatie komt naar Nederland om te onderhandelen over Steven Bergwijn’

De prestaties van Steven Bergwijn dit seizoen bij PSV zijn uitstekend te noemen. En dit is ook andere clubs opgevallen. En die willen nu zaken gaan doen met de Eindhoven.

De Telegraaf schrijft op dinsdagmorgen: “De prestaties van Steven Bergwijn blijven niet onopgemerkt. Manchester United is een van de clubs die de aanvaller van PSV nadrukkelijk volgt. Scouts van de opkrabbelende Engelse grootmacht zaten zondagmiddag op de tribune om Bergwijn te bekijken tijdens het uitduel met FC Emmen (2-2). De huidige nummer zes van de Premier League raakt steeds meer overtuigd van de drievoudig international en bekeek hem al meerdere malen.”

De krant gaat verder: “Ook Internazionale, dit seizoen een van de tegenstanders van PSV in de Champions League, is onder de indruk van Bergwijn (21). Een delegatie van de Italiaanse topclub komt binnenkort naar Nederland. In eerdere transferperiodes was er concrete interesse van onder meer Torino, Bordeaux, Real Sociedad en CSKA Moskou, maar Bergwijn is dat segment clubs inmiddels ontstegen. Bordeaux deed afgelopen zomer nog een bod van achttien miljoen euro, maar PSV had destijds een prijskaartje van minimaal twintig miljoen in het hoofd. Dat bedrag zal over een paar maanden significant hoger liggen.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer