PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

DE INTERESSE STIJGT! ‘Nóg drie clubs melden zich voor Steven Bergwijn’

Gisteren werd bekend dat Manchester United overweegt om 28 miljoen euro te betalen voor Steven Bergwijn en nu blijkt er nog veel meer interesse te zijn voor de vleugelflitser van PSV.

Tottenham Hotspur zou namelijk op hem willen gaan bieden in de zomer en ook AFC Bournemouth en West Ham United lijken concrete belangstelling te hebben. Die laatste twee clubs worden lager aangeslagen dan de andere geïnteresseerden, maar moeten niet zomaar terzijde geschoven worden. Elke deelnemer aan de Engelse Premier League kan in principe voldoen aan de vraagprijs van PSV, dat sowieso meer wil verdienen dan het deed toen Memphis Depay naar Old Trafford vertrok voor 34 miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.