PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Engelse grootmacht gaat zich met miljoenen melden voor Steven Bergwijn’

Volgens het medium The Sun is Manchester United van plan om een zak met miljoenen te betalen voor Steven Bergwijn.

United heeft volgens The Sun scouts richting Emmen gestuurd om Bergwijn bij de competitiehervatting van PSV tegen FC Emmen te bekijken. Trainer Ole Gunnar Solskjær wil nog deze winter een vleugelspeler aan zijn selectie toevoegen en de Noor zou enorm gecharmeerd zijn van de 21-jarige PSV’er. Manchester United denkt naar verluidt aan een bod van 28 miljoen euro.

Het is maar de vraag of Manchester United überhaupt kans heeft op het tussentijds aantrekken van Bergwijn. De PSV’er liet onlangs in gesprek met de NOS nog weten niet bezig te zijn met een vertrek uit het Philips Stadion.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.