PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

TOTALE LEEGLOOP! ‘Zeven topspelers staan voor vertrek bij PSV’

Niet alleen bij Ajax wordt er aan het einde van het seizoen een leegloop verwacht maar ook bij PSV. Het ligt dus in de lijn der verwachting dat ook John de Jong aan de bak moet aankomende zomer.

Gastón Pereiro lijkt bijvoorbeeld op weg naar de uitgang, aldus het Eindhovens Dagblad. “Vooralsnog wijst niets erop dat zijn spelersmakelaar Paco Casal de Uruguayaan laat bijtekenen. Lukt dat laatste niet, dan moet PSV proberen om Pereiro komende zomer te verkopen. Wil Casal ook daar niet aan meewerken, dan zou in het slechtste geval in 2020 de complete transfersom voor Pereiro kunnen verdampen.” Dan hebben we natuurlijk ook nog de usual suspects… “De Jong moet in ieder geval anticiperen op een vertrek van Steven Bergwijn en/of Hirving Lozano in de zomer, die momenteel al gewild zijn op de transfermarkt.” Houdt het daarmee op? Nee. “De club wil nooit te veel vertrekkers, maar heeft niet alles in eigen hand. Komt er na dit seizoen eindelijk een droomavontuur voor Luuk de Jong en/of Jeroen Zoet, dan is het ook moeilijk om hen dat te weigeren. Daarnaast is het maar de vraag of PSV in staat zal zijn om vanaf mei beide backs (Denzel Dumfries en Angeliño) te behouden, als ze zich door blijven ontwikkelen op de manier zoals ze dat sinds juli hebben gedaan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.