PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV neemt beslissing over transfer Amin Younes

De laatste tijd wordt Amin Younes nadrukkelijk gelinkt aan PSV. Hij zou worden betrokken in de deal van Hirving Lozano, die dan de omgekeerde weg zou bewandelen.

Technisch directeur John de Jong geeft echter een zeer duidelijke reactie in gesprek met het Algemeen Dagblad: “Ik heb natuurlijk al een jaar of tien achter de schermen gewerkt en er verschijnt ongelooflijk veel flauwekul in de media. Het is niet mijn gewoonte om op allerlei namen en geruchten te reageren, maar voor deze keer wil ik wel zeggen dat Younes niet in beeld is bij ons.” Vervolgens blikt de beleidsbepaler vooruit op de aankomende zomer. “Het is vrij onvoorspelbaar. Vorig jaar dachten we ook dat er veel spelers konden vertrekken, maar dat gebeurde niet. Een van mijn hoofdtaken is om altijd voorbereid te zijn. Dat we spelers nu langer kunnen contracteren, betekent dat er in de zomer geen druk op hun contracten komt.” Het is goed mogelijk dat de transferbedragen de lucht in gaan schieten. Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong van Ajax worden al in verband gebracht met biedingen van 70 tot 80 miljoen euro. “Er is nog geen bewijs voor, want het moet eerst allemaal maar eens gebeuren. Het zou wel kunnen en dat heeft zeker ook effect op onze spelers.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.