PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

HOGE VERWACHTING! ‘PSV denkt dat het eigen clubrecord eerdaags gaat worden verbroken’

Een aantal seizoen geleden verkocht PSV aanvaller Memphis Depay voor meer dan 30 miljoen euro aan Manchester United, Dit betekende een clubrecord voor de Eindhovenaren.

Dat is in ieder geval wat De Telegraaf schrijft: “PSV bereidt zich voor op het vertrek van Hirving Lozano en Steven Bergwijn in de zomer. Met delegaties van de grootste Europese clubs op de tribune bij nationale en internationale topwedstrijden zijn twee aanstaande toptransfers nagenoeg zeker. Het duo blijft dit seizoen wel binnenboord en met hen moet PSV de 25e landstitel in de clubhistorie binnenhalen.” Men vervolgt: “Hoewel PSV deze winter geen enkele belangrijke speler laat gaan, houdt technisch manager John de Jong ernstig rekening met een zomers vertrek van Lozano en Bergwijn. Beide spelers genieten veel belangstelling en hebben zich ook in de Champions League bij vlagen uitstekend gepresenteerd. Een vertrek zal gepaard gaan met vele, tientallen miljoenen en PSV’s uitgaande transferrecord (34 miljoen voor Memphis Depay) zal zeker verbroken worden.” Vooral Lozano is de inzet van ongelooflijk veel transfergeruchten. Technisch directeur John de Jong: “Ik volg het al tien jaar. Er wordt soms zoveel onzin gemeld.” Napoli zou 30 miljoen euro plus de diensten van Amin Younes overhebben voor de Mexicaan. “Daar klopt niets van. Lozano wordt sowieso niet verkocht deze winter. Zoals we geen enkele speler laten gaan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.