PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

BREAKING! ‘Arjen Robben heeft duidelijke voorkeur voor nieuw avontuur’

Nu Arjen Robben bezig is aan zijn laatste seizoen als speler van Bayern Munchen zijn er tal van clubs die hem willen overnemen aan het einde van het seizoen.

Valentijn Driessen zou het mooi vinden als Robben voor een jaar terugkeert naar PSV. Echter, volgens de chef voetbal van De Telegraaf lijkt dat niet de favoriete optie van de oud-international. “Ik denk dat hij voor een grotere uitdaging gaat”, stelt de journalist in de podcast van zijn werkgever.

Driessen vervolgt: “Hij gaat niet naar de zandbak, wil niet naar Australië of Amerika, al heeft hij Amerika niet helemaal uitgesloten, maar hij hoopt volgens mij op een scenario zoals met Ronaldo bij Juventus.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.