PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV geeft duidelijk signaal af aan ontevreden speler’

In navolging van Nicolas Isimat-Mirin is er nog een speler bij PSV die voor een vertrek staat. Het gaat om Bart Ramselaar. Alleen hoeven clubs niet te rekenen op een kleine vraagprijs voor de middenvelder.

Waar Isimat voor amper een half miljoen euro is vertrokken, daar wil PSV voor Ramselaar een aanzienlijk hoger bedrag. Op Twitter schrijft clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad de vraagprijs op ‘enkele miljoenen’ te schatten. Omdat een definitieve transfer de enige optie is en de interesse moet ‘matchen met zijn ambitieniveau’, dreigen verschillende clubs al af te moeten haken. Ramselaar speelt sinds 2016 voor de Eindhovenaren. Destijds werd de middenvelder voor zo’n 4,3 miljoen euro overgenomen van FC Utrecht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.