PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Op de transfermarkt gewilde PSV’er heeft transferbesluit al genomen

Steven Bergwijn heeft voor zichzelf besloten niet tussentijds te gaan vertrekken bij PSV. Tegenover de NOS is de vleugelaanvaller zéér duidelijk: “Ik ben bij PSV en ik blijf bij PSV. Ik heb nog een contract hier, dus ik focus me alleen op PSV.”

Voor komende zomer is het mogelijk een heel ander verhaal, maar op dit moment is Bergwijn dus heel tevreden. Zo veroverde de aanvaller een vaste basisplaats én debuteerde hij in Oranje. “Dat was mooi natuurlijk. Wel een passend begin en ik moet deze lijn doortrekken. Beter worden en dit volhouden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.