PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Mark van Bommel doet belangrijke onthulling: nog maar één PSV-transfer

Gisteren verscheen in de meda dat PSV een bod van zeven miljoen euro had gedaan op de Mexicaan Edson Alvarez. Volgens trainer Mark van Bommel is hier niets van waar.

In gesprek met Voetbal International vertelt de coach dat er hoogstwaarschijnlijk nog maar één Eindhovense transfer aankomt en dan hebben we het over een uitgaande. Middenvelder Bart Ramselaar heeft maar weinig perspectief in het Philips Stadion en mag vertrekken, al weten we niet of het een tijdelijke overstap betreft of een definitieve. PSV betaalde in ieder geval zo’n 4 miljoen euro voor de spelmaker aan FC Utrecht en wil een gedeelte van dit bedrag terugverdienen. Dit betekent overigens niet dat er helemaal geen interesse is voor Álvarez vanuit de lichtstad van Nederland. Eerder konden we al lezen dat de centrumverdediger er goed op staat bij de scouting van PSV, maar de nummer één van de Eredivisie gaat dit seizoen afmaken met Daniel Schwaab, Nick Viergever en Trent Sainsbury.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.