PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil zich toch versterken deze winter en biedt 7 miljoen euro’

PSV heeft besloten deze winter toch de transfermarkt op te gaan. Volgens diverse Mexicaanse media hebben ze namelijk een bod van zeven miljoen euro gedaan op Edson Alvarez. Hij is een centrumverdediger die onder contract staat bij Club America.

De stopper zou al in gesprek zijn met afgevaardigden van PSV, dat al beschikt over de diensten van zijn landgenoten Érick Gutiérrez en Hirving Lozano. Vertrekt Álvarez daadwerkelijk naar de Nederlandse competitie, dan kan hij hetzelfde vliegtuig pakken als zijn jonge ploeggenoot Diego Lainez. De vleugelspits staat al een tijdje in de belangstelling van Ajax, dat 15 miljoen euro voor hem geboden zou hebben. Volgens de allerlaatste transferberichten uit Spanje zijn Real Betis Sevilla en Andrés Guardado zich er echter mee gaan bemoeien, waardoor de overstap onder druk is komen te staan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.