PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Enorme meevaller PSV in strijd om Arjen Robben’

PSV mag blijven hopen op de komst van Arjen Robben. Het Italiaanse Inter Milan heeft namelijk besloten om niet door te pakken om hem binnen te halen. Dit weet het medium Sportmediaset te melden.

Robben neemt komende zomer na tien jaar afscheid van Bayern München. De routinier wil op dit moment nog geen enkele optie uitsluiten, waardoor ook Inter werd gezien als een serieuze optie. Italiaanse media concluderen echter dat de Milanese club helemaal niet in de race is. Inter is gebonden aan de restricties van Financial Fair Play en ziet het daarom niet zitten om veel geld neer te tellen voor de blessuregevoelige Robben. De Serie A-club zou de prioriteit geven aan Antonio Valencia (Manchester United) en Diego Godin (Atlético Madrid) als aanwinsten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.