PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Publiekslieveling vertrekt bij PSV: “Het was de beste tijd uit mijn loopbaan”

PSV-verdediger Nicolas Isimat-Mirin vertrekt bij PSV. Hij gaat spelen voor Besiktas sinds hij niet meer in aanmerking kwam voor een basisplaats.

Over zijn nieuwe werkgever zegt hij op het clubkanaal van de nummer één van de Eredivisie: “Een beroemde club in Turkije. Ze lieten merken dat ze me graag wilden hebben. Voor mij is het zeer interessant en een goed moment om in de winterstop over te stappen. Ik kijk erg uit naar deze club en ben zeer gemotiveerd om mezelf te laten zien.” Isimat is PSV en de supporters in het Philips Stadion maar wat dankbaar. “Het was de beste tijd uit mijn loopbaan, om bij PSV te spelen en in Nederland te zijn. Ik heb hier mijn familie opgebouwd, maar zeker ook mijn palmares. We hebben veel prijzen gewonnen en ook veel belangrijke wedstrijden gespeeld. Ik heb een geweldige tijd gehad met fijne vrienden, die eerst ploeggenoten waren, maar echte vrienden zijn geworden. Ook dankzij de fans heb ik een geweldige tijd gehad in Nederland.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.