Het Mexicaanse Pachuca spreekt zich uit over Hirving Lozano: “Hebben een bonus tegoed”

De kans is groot dat Hirving Lozano aan het einde van het seizoen vertrekt als speler van PSV en dat zal met gejuich worden ontvangen bij zijn oude club Pachuca.

Pachuca-directeur Marco Garcés laat weten aan Los Campamentos: “We hebben nog een bonus tegoed voor Hirving Lozano. Het percentage zal afhangen van het bedrag waarvoor PSV hem verkoopt.” Eerder werd een percentage van veertig procent genoemd, maar nu blijkt de transfersom dus leidend.

De Mexicaanse club verkocht inmiddels ook Érick Gutiérrez aan PSV. Een derde transfer is ook een optie, aangezien Garcés laat weten dat er inderdaad Nederlandse interesse is getoond voor Victor Guzmán. Ook vanuit Duitsland en Spanje zou belangstelling zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.