‘PSV’er en Ajacied meest gewilde transferdoelwitten’

PSV-aanvaller Hirving Lozano en Ajacied Frenkie de Jong zijn de twee meest gewilde transferdoelwitten. Dit weet het Engelse medium The Guardian te melden.

De transferwaarde van de middenvelder van de Amsterdammers wordt door de krant geschat op 67 miljoen euro. Dat is minder dan wat directeur spelerszaken Marc Overmars voor hem vraagt, want naar verluidt dienen geïnteresseerde clubs 75 miljoen euro te bieden om een plekje aan de onderhandelingstafel te verwerven. Paris Saint-Germain zou dat al gedaan hebben, waar FC Barcelona naar verluidt reeds een akkoord heeft bereikt met het management van De Jong over een vijfjarig contract.

Bij The Guardian zijn ze van mening dat Lozano ongeveer 28 miljoen euro waard is. Voor dat bedrag is de Mexicaan echter zeker niet op te halen bij PSV, dat hem überhaupt niet wil verkopen in de winterstop. Ook Tanguy Ndombele van Olympique Lyon, Aaron Ramsey van Arsenal (door zijn aflopende contract) en Lucas Hernández van Atlético Madrid worden door de Engelsen genoemd.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer