‘Luuk de Jong kan naar topcompetitie verhuizen’

Volgens diverse Spaanse media kan Luuk de Jong naar de Primera Division gaan verhuizen. Sevilla zou hem namelijk willen overnemen van PSV.

De Jong werd in het verleden al meermaals besproken in Sevilla, maar vooralsnog leidde dat niet tot een concreet bod. De Oranje-international bleef PSV zodoende trouw. Inmiddels zou de belangstelling echter meer omvatten dan een studie: men overweegt daadwerkelijk een bod neer te leggen bij de lijstaanvoerder van Nederland. Sevilla zoekt naar een nieuwe aanvalsleider en De Jong zou voldoen aan de criteria. De Spaanse club wil overigens pas in de zomer toeslaan aangezien het vermoedelijk de koopoptie van André Silva (gehuurd van AC Milan) niet gaat lichten. De Nederlander heeft een marktwaarde van acht miljoen euro, maar dat lijkt voor een transfer niet toereikend.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.