HUH?! Hirving Lozano en Steven Bergwijn ontbreken in top-drie beste PSV’ers

Volgens het Eindhovens Dagblad behoren Steven Bergwijn en Hirving Lozano niet tot de beste drie spelers van de club.

Clubwatcher Rik Elfrink geeft namens die krant doorgaans de cijfers aan de PSV-spelers en vindt drie andere spelers blijkbaar een beter eerste halfjaar achter de rug hebben. Angeliño is in zijn ogen de allerbeste geweest bij PSV: de linksback staat met een gemiddelde van 6,85 op de eerste plaats. Luuk de Jong (6,75) en Daniel Schwaab (6,73) completeren de top-drie van de plaatselijke krant. Pas daarna volgen de in het buitenland zo begeerde Lozano en Bergwijn. Beide flankaanvallers hebben gemiddeld een 6,63 gescoord. Gastón Pereiro is de enige PSV’er die lager dan een 6 gemiddeld heeft: 5,91.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.