‘Duitse grootmacht klopt aan bij Feyenoord en PSV voor toptransfers’

Het Duitse Schalke 04 wil in de winterstop zaken doen met zowel Feyenoord als PSV.

Voetbal International schrijft: “Een opvallend gerucht uit Duitsland. Dirk Schlarmann, werkzaam als journalist voor Sky, heeft begrepen dat Schalke 04 in januari werk wil maken van de komst van PSV’er Steven Bergwijn en Feyenoord-talent Orkun Kökcü. Laatstgenoemde maakte pas deze maand zijn debuut in de Eredivisie, maar wordt al een tijdje gevolgd door verschillende clubs uit het buitenland. Bergwijn beleefde in 2018 het jaar van zijn definitieve doorbraak.” Het blad gaat verder: “Schalke is bezig aan een zeer teleurstellend seizoen in de Bundesliga en staat slechts veertiende. Die Knappen zitten wel in de knock-outfase van de Champions League. Manchester City zal in de achtste finale de tegenstander zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.