PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Marcel Brands legt miljoenenbod neer bij PSV’

Volgens diverse Engelse media wil Everton een bod gaan doen op PSV-aanvaller Hirving Lozano.

Volgens het dagblad de Daily Express valt het te verwachten dat de Toffees in de aankomende wintertransferperiode al gaan bieden op de international van het nationale team van Mexico. Het is echter zeer de vraag of Everton kan voldoen aan de vraagprijs van PSV. De Eindhovenaren willen naar verluidt namelijk een bedrag van 50 of zelfs 60 miljoen euro hebben voor hun sterspeler en dat is vermoedelijk een brug te ver voor Brands, die het zal proberen met enkele tientallen miljoenen euro’s.

Een weekje geleden vertelde Brands hier echter over: “Ik denk dat als Hirving Lozano en Steven Bergwijn in de Premier League direct naar de absolute top gaan, ze het heel lastig krijgen. Kijk naar Keita bij Liverpool. Die wordt voor ruim vijftig miljoen euro van Leipzig gehaald, maar die zit gewoon op de bank. Natuurlijk zijn Lozano en Bergwijn interessante spelers, maar dertig miljoen voor Hirving en twintig miljoen voor Steven, dat gaan wij niet betalen.” Het kan natuurlijk zo zijn dat hij de prijs op deze manier wilde drukken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.