PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Sam Lammers kan naar club uit de Premier League

Sam Lammers zou zomaar een verrassende transfer kunnen gaan maken. Hij staat namelijk in de belangstelling van Newcastle United. Die club komt uit op het hoogste niveau in Engeland.

De Magpies kunnen wel een nieuwe spits gebruiken en zijn in hun zoektocht klaarblijkelijk uitgekomen bij Lammers. Eerder werden ze vooral in verband gebracht met Nicolai Jörgensen van Feyenoord en een jaartje geleden bracht de nummer vijftien van de Premier League een bod van 20 miljoen euro uit op de Deen. Dit was echter niet naar de smaak van technisch directeur Martin van Geel.

Het is zeer de vraag of PSV Lammers wel wil laten gaan, want coach Mark van Bommel liet eerder over de jongeling weten: “Je ziet zelden een jongen die zuiver tweebenig is, en dat is hij. Hij is technisch supervaardig en ontwikkelt zich heel goed. We houden hem goed in de gaten. Of hij de toekomstige eerste spits van PSV kan worden? Het is nog te vroeg om daarover te oordelen. Onze mensen zien hem iedere wedstrijd spelen en komen met alle informatie over hem. Sam is in potentie een speler die ons beter zou kunnen maken. Maar eerst moet hij na dit seizoen terugkomen bij ons.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.