Ronald Koeman heeft slecht nieuws voor Jeroen Zoet

Slecht nieuws voor PSV-doelman Jeroen Zoet. De bondscoach Ronald Koeman heeft namelijk voor Jasper Cillessen gekozen als zijn nieuwe doelman.

In gesprek met De Telegraaf zegt bondscoach Ronald Koeman over zijn beslissing: “Ik wilde naar een vaste selectie én grotendeels naar een vaste opstelling. Ik ben geen coach die elke interland vijf anderen kiest. Dat betekent dat je ook een vaste keeper zoekt. Jasper Cillessen en Jeroen Zoet keepten beiden twee duels. Keeperstrainer Patrick Lodewijks en ik vinden Cillessen net een tikkeltje beter. In alle facetten. Dat hij nauwelijks keept bij Barcelona? Ik heb dat niet aan hem afgezien. Zolang Jasper af en toe speelt voor Barcelona en hij in trainingen en wedstrijden aantoont de beste Oranje-keeper te zijn, verander ik niet meer.”

Het is niet geheel uitgesloten dat Cillessen binnenkort al vertrekt bij zijn huidige werkgever. Het is algemeen bekend dat de Oranje-goalie op zoek is naar meer speeltijd en door de aanwezigheid van Marc-André ter Stegen blijft hij op de reservebank zitten bij Barça. Atlético Madrid en Arsenal zouden interesse hebben.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.