PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

DEFINITIEF: PSV contracteert een nieuwe speler!

PSV heeft een nieuwe speler gecontracteerd. Het gaat om de Amerikaan Richard Ledezma. Dit meldt de club via haar officiele kanalen.

PSV schrijft: “De 18-jarige middenvelder komt deze winter over van Real Monarchs en tekent een contract dat loopt tot de zomer van 2020. Richard Ledezma, geboren op 6 september 2000 in Phoenix, Arizona wordt door de scouts van PSV omschreven als een technisch begaafde, dynamische middenvelder met veel drive.”

De Amerikaan zal aansluiten bij PSV onder 19. Zelf heeft hij er veel zin in. “Hard werken en de steun van mijn teamgenoten hebben mij hier bij PSV gebracht”, aldus Ledezma. “Ik was een beetje verrast toen PSV interesse toonde, maar ik kijk er enorm naar uit om hier te spelen. Ik voel me ontzettend welkom, de club is prachtig en ook de stad is mooi. Ik heb er zin in om in het nieuwe jaar definitief naar Nederland te komen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.