PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Voormalig Ajax-aanvaller moet Hirving Lozano vervangen bij PSV’

Mocht Hirving Lozano PSV gaan verlaten dan moet een voormalig Ajax-speler hem gaan opvolgen. Het gaat om Ryan Babel. Het is algemeen bekend dat de Turken met financiële problemen kampen, waardoor de aanvaller mogelijk verkocht moet worden.

Willy van de Kerkhof ziet de international van het Nederlands elftal graag naar PSV komen, zo zegt hij bij Voetbal Inside. “Omdat hij, vind ik, een toegevoegde waarde heeft voor PSV. Je ziet hem ook in het Nederlands elftal opbloeien. Hij is belangrijk in Turkije, maar voelt zich niet helemaal thuis. Ik denk als die jongen bij een Nederlandse club zou voetballen, en hopelijk bij ons, dat hij van nog veel meer toegevoegde waarde kan zijn. Ik vind het een geweldige voetballer.”

Broer René vraagt aan Willy of hij Babel beter vindt dan Steven Bergwijn: “Nee, maar Babel kan op allerlei posities spelen. Voor Lozano zal het zijn laatste jaar bij PSV zijn. Er gaan er zo, net als bij Ajax, een stuk of twee of drie weg. Dus ook PSV zal moeten aanvullen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.