PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Phillip Cocu gaat per direct weer aan de slag als coach’

Phillip Cocu werd onlangs ontslagen als trainer van Fenerbahce maar lijkt nu alweer snel aan de slag te kunnen. Hij is namelijk dichtbij een overeenkomst met het Belgische Anderlecht.

De 48-jarige Cocu stapte afgelopen zomer nog van PSV over naar Fenerbahçe. Na slechts drie maanden werd hij echter alweer ontslagen in Istanbul, waar zijn contract inmiddels officieel ontbonden is. De Nederlander heeft daarmee desgewenst de handen vrij om weer elders aan de slag te gaan.

Anderlecht zou hem deze kans willen bieden. Zijn naam werd eerder niet genoemd, in tegenstelling tot Frank de Boer en Peter Bosz, maar geheel toevallig is deze link niet. Immers: Frank Arnesen is inmiddels aangesteld als technisch directeur in Brussel en hij werkte jarenlang samen met Cocu.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.