BREAKING: Deze grootmacht wil Hirving Lozano-transfer al in januari afronden’

Volgens het Spaanse medium Don Balon wil Real Madrid doorpakken in de strijd om Hirving Lozano. Real-president Florentino Pérez wil de transfer razendsnel afronden. Hij zou vijftig miljoen euro willen betalen om in januari tot een akkoord te komen, maar de daadwerkelijke overstap zal pas in de zomer plaatsvinden. Dit geeft Real Madrid namelijk de ruimte om een aantal dure spelers als Isco en Marco Asensio te verkopen.

Pérez zou razend enthousiast zijn over de Mexicaanse aanvaller van PSV. Vooral zijn Champions League-optredens zouden de Madrileense topclub hebben overtuigd. Al tijdens zijn periode bij Pachuca CF werd hij gevolgd, maar op zijn 23ste lijkt hij rijp te zijn bevonden om de transfer te concretiseren.

Ook clubs als Manchester United, Arsenal, Liverpool, Borussia Dortmund en Bayern München worden genoemd. FC Barcelona daarentegen niet (meer).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.