‘Fenerbahce wil PSV ontdoen van overbodige speler’

Vorig seizoen was hij nog een basisspeler maar dit seizoen komt hij er niet meer aan te pas. De nieuwe trainer Mark van Bommel kiest voor anderen op zijn positie. We hebben het over Nicolas Isimat-Mirin.

Mogelijk komt er in januari een oplossing voor beide partijen, want volgens diverse Turkse media heeft het noodlijdende Fenerbahçe serieuze interesse in Isimat. Hij werd vorig jaar ook al eens aan de voormalig werkgever van coach Phillip Cocu gelinkt, maar nu zou Fener concreter zijn na een verschrikkelijke eerste seizoenshelft in de Süper Lig.

Isimat kwam in 2014, eerst op huurbasis, over van AS Monaco. PSV zal zeker nog een transfersom voor hem eisen, want Isi ligt tot medio 2020 vast in Eindhoven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.