PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Erik ten Hag ‘zet zichzelf voor lul’ na transferdiscussie met Mark van Bommel

Speciaal voor het kerstnummer van VI kwamen Erik ten Hag, MArk van Bommel en Giovanni van Bronckhorst samen om te praten over voetbal. Het leverde een verhitte transferdiscussie op tussen de Ajax-trainer en die van PSV.

Zo opperde Ajax-trainer Ten Hag dat ‘PSV meer geld heeft geïnvesteerd dan Ajax’. “Romero was de eerste, voor – ik geloof – 10 miljoen. Dan Gutiérrez voor 8, en Dumfries en Angelino..” PSV-collega Van Bommel countert echter: “Jullie hebben twee spelers gekocht (Tadic en Blind, red.) en dan zit je meteen op 35 miljoen. Of niet? En laten we de salarissen niet vergeten.”

“Tadic heeft minder dan 12 gekost, Blind ongeveer 17 en Tagliafico 4”, reageert Ten Hag weer, waarop ook Feyenoord-trainer Van Bronckhorst zich in de discussie mengt: “Rasmus Kristensen nog op rechtsback, en Zakaria Labyad ook nog. Perr Schuurs van Fortuna, die tellen ook mee, toch?” En Ten Hag erkent dan: “Ja, net als Hassane Bandé. Ik denk dat mijn lijstje dan niet klopt, haha”, lacht de Ajacied schaapachtig. “Ach, het maakt ook niet uit wie er meer heeft geïnvesteerd. Wij hebben gewoon een sterke selectie en gaan voor de titel.”

Inkomende transfers Ajax in 2018 (transferbedragen volgens Transfermarkt.de)

– Daley Blind (17,25 miljoen)- Dusan Tadic (11,4 miljoen)

– Hassane Bandé (8,25 miljoen)

– Zakaria Labyad (6 miljoen)

– Perr Schuurs (2 miljoen)

– Rasmus Kristensen (5,5 miljoen)

Totaal: 50,4 miljoen euro

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.