PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Chelsea-speler keert mogelijk naar PSV’

Het zou zomaar kunnen dat PSV spoedig een speler van Chelsea in haar selectie heeft. Marco van Ginkel heeft namelijk geen toekomst meer op Stamford Bridge.

Het Eindhovens Dagblad schrijft namelijk: “PSV volgt de verrichtingen van de bij Chelsea revaliderende middenvelder met belangstelling. Afgelopen jaar was de nu 26-jarige Van Ginkel aanvoerder bij de Eindhovenaren, maar ging een definitieve transfer naar PSV niet door omdat hij opnieuw te maken kreeg met fysieke tegenslag. Een ingreep aan het kniegewricht bleek noodzakelijk. Op het moment dat hij daarvan in de loop van 2019 hersteld is, ontstaat misschien een nieuwe situatie. PSV huurde Van Ginkel in de afgelopen jaren al drie keer en in de huidige winterstop is dit in principe niet aan de orde. Na afloop van dit seizoen kan dat anders zijn.”

De krant gaat verder: “Het huidige Chelsea-contract van Van Ginkel loopt in juni 2020 af en de kans is niet ondenkbeeldig dat de Britten hem na dit seizoen willen verkopen. In 2013 kochten ze hem voor ruim tien miljoen euro van Vitesse. PSV zal benieuwd zijn naar de vraagprijs voor de oud-aanvoerder, die medio 2019 weleens een stuk lager kan uitvallen dan de afgelopen jaren. De bedragen die de Britse topclub eerder in het hoofd had, zouden boven de tien miljoen euro hebben gelegen en dat is voor PSV simpelweg te veel geld.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.