PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

“Bij een bod van 40 miljoen op Hirving Lozano kan PSV gewoon ‘nee’ zeggen”

Het zou zomaar kunnen dat er een club komt voor Hirving Lozano en er dan 40 miljoen euro voor wil betalen. Vroeger was dat een bedrag waar PSV direct akkoord zou mee gaan. Maar tegenwoordig liggen de kaarten anders.

Ze kunnen een bod van 40 miljoen op Lozano afwijzen en ik verwacht ook dat ze dat gaat doen als ze kampioen willen worden”, stelt Marco Timmer van Voetbal International

Het vertrek van andere PSV’ers is aannemelijker. “Ik verwacht wel wat transfers. Het is voor Bart Ramselaar een heel moeilijk seizoen. Vorig jaar had hij het lastig, kwam hij net voor de winterstop de ploeg in en heeft het redelijk gedaan. Maar nu komt ie niet in het plan voor en zal naar een andere club uitkijken. Dat geldt ook voor Isimat, over wie Van Bommel niet tevreden genoeg is om op te stellen”, aldus Timmer.      

Of de koploper van de Eredivisie zelf nog spelers probeert te halen is nog onduidelijk. “Wellicht kan PSV met een buitenkansje de selectie nog versterken. Je moet je dan afvragen op welke positie dat dan zou moeten zijn, want als je dat doet vind ik wel dat het eigenlijk een directe versterking moet zijn. En wat doet dat dan in de hiërarchie in je ploeg en hoe gaat Van Bommel dat dan weer managen. Dat zijn allemaal vragen waarvan ik denk als ze het zo laten als het nu is en iedereen is fit hoef je niet zoveel te vrezen”, besluit Timmer.      

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.