BREAKING: ‘Feyenoord wil Ajax en PSV aftroeven met nieuwe sensatie’

Feyenoord wil PSV en Ajax aftroeven in de strijd om een aanvaller. Ze wiilen Robert Skov aan de selectie gaan toevoegen.

Op dit moment is de 22-jarige Skov nog actief voor de Deense topclub FC Kopenhagen. Hij maakt een goed seizoen door: met achttien goals in twintig wedstrijden is de Deen topscorer van de Superligaen. Tevens noteerde hij een viertal assists.

KuipTalk schrijft dat Feyenoord de Kopenhagen-aanvaller op het oog heeft. Daarmee lonkt een serieus gevecht, want in november van dit jaar werden ook Ajax en PSV al gelinkt aan de goalgetter van Denemarken. Opvallend genoeg is hij ondanks zijn doelpuntenproductie geen pure spits maar rechtsbuiten van beroep.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer