PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Sparta haalt speler van PSV binnen’

PSV heeft een speler van PSV binnen gehaald. Ze nemen de 21-jarige middenvelder Laros Duarte op huurbasis overgenomen voor de rest van het seizoen.

Duarte is de broer van Deroy, die al langer bij Sparta speelt. “Doordat ik met en bij deze club ben opgegroeid, heb ik al vanaf kleins af aan een erg sterk Sparta-gevoel gehad”, vertelt de middenvelder op de clubwebsite. “Dit heeft absoluut meegespeeld in deze beslissing. Samenspelen met Deroy is een droom voor onze familie, ik hoop dat wij eraan bij kunnen dragen dat Sparta terugkeert in de Eredivisie. Daar ga ik alles aan doen.”

Technisch manager Henk van Stee is in zijn nopjes met deze aanwinst. “Een speler met de kwaliteiten van Laros, zou een versterking zijn voor elke club in de Keuken Kampioen Divisie. Het is een begaafde middenvelder die de club goed kent en bovenaan ons lijstje stond. Wij zijn blij dat hij voor ons gekozen heeft. Met zijn komst krijgen we op meerdere posities in ons team extra mogelijkheden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.