Arjen Robben haat Eredivisie-fenomeen: ‘Daarom geen terugkeer’

Het ziet ernaar uit dat Arjen Robben niet zal terugkeren in de Eredivisie. Hij heeft namelijk een vreselijke hekel aan het kunstgras.

De Telegraaf weet namelijk: “Helaas voor Robben lopen (zware) blessures als een rode draad door zijn carrière. En juist daarom is de Eredivisie niet verleidelijk. Momenteel zijn er zes van de achttien clubs op het hoogste Nederlandse niveau die spelen op kunstgras, waarvan Robben een uitgesproken tegenstander is.”

De vleugelspits liet al eens weten: “Ik ben er gewoon op tegen. Het is heel anders voetballen. Als het aan de orde is om terug te keren, dan is kunstgras wel iets dat me tegenhoudt.” Algemeen directeur Toon Gerbrands van PSV vertelde gisteren over Robben: “Hij moet zelf natuurlijk de keuze maken, maar wij hebben via Van Bommel laten weten dat hij welkom is.” Oefenmeester Mark van Bommel zei op zijn beurt op de persconferentie: “Arjen is Europese top. Hij heeft gezegd dat hij goed over zijn toekomst gaat nadenken, zoals hij dat ook tegen de pers gezegd heeft. Je moet er geen gekke dingen achter zien. Integendeel. We praten ook over het weer, dat het in München kouder is dan hier. Hij moet de keuze maken.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.