PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Arjen Robben geeft PSV en Groningen uitsluitsel over transfer’

Onlangs werd bekend dat Arjen Robben aan het einde van het seizoen weggaat bij Bayern Munchen. PSV en FC Groningen hopen hem te kunnen strikken. PSV heeft reeds contact gelegd met de ervaren buitenspeler, maar het is zeer de vraag of hij ook daadwerkelijk voor het Philips Stadion kiest.

De Duitse media weten namelijk dat de voormalige aanvoerder van het Nederlands elftal een andere voorkeur heeft: hij zou willen afbouwen in de Amerikaanse Major League Soccer, in navolging van spelers als David Villa, Zlatan Ibrahimovic en zijn oud-ploeggenoot Bastian Schweinsteiger. In de Verenigde Staten zou hij onbevooroordeeld kunnen vlammen, waar er natuurlijk automatisch veel meer druk staat op een mogelijke terugkeer in de Eredivisie.

Algemeen directeur Toon Gerbrands van PSV liet gisteren aan Omroep Brabant weten: “Mark van Bommel heeft ooit met hem gespeeld. Als je met elkaar zo’n relatie hebt, is een klein berichtje snel gestuurd. Robben moet zelf de keuze maken. Maar we hebben hem via Van Bommel laten weten dat hij welkom is.” Ook FC Groningen hengelt nadrukkelijk naar zijn handtekening… en er is zeker nog geen definitieve beslissing genomen, dus alle partijen maken in principe nog kans.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.