Trieste situatie publiekslieveling in Philips Stadion: snelle transfer

Vorig seizoen was hij nog een basisspeler maar dit seizoen komt hij er niet meer aan te pas. We hebben het over publiekslieveling Nicolas Isimat-Mirin.

De Telegraaf schrijft op maandagmorgen: “De periode van Nicolas Isimat-Mirin bij PSV gaat uit als een nachtkaars. De Franse verdediger (27) was vorig seizoen nog basisspeler in het kampioenselftal, maar komt niet in de plannen van de nieuwe trainer Mark van Bommel voor. Een vertrek in de winterstop lijkt voor alle partijen de beste oplossing. Het contract van Isimat-Mirin loopt komende zomer af in Eindhoven.”

De krant gaat verder: “Isimat-Mirin was in de zomer al dicht bij een transfer naar Besiktas, maar de Turkse club zette de interesse niet door. De laatste twee Champions League-wedstrijden zat hij niet bij de wedstrijdselectie van PSV, omdat in Europa niet twaalf maar zeven wisselspelers zijn toegestaan. Tijdens de meest recente ontmoeting met FC Barcelona ontbrak ook Bart Ramselaar bij de eerste achttien. De middenvelder komt eveneens nauwelijks in actie en heeft nog een contract tot medio 2021. PSV wil hem niet zomaar van de hand doen en alleen verkopen tegen de juiste prijs.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!