‘Mark van Bommel gaat Frenkie de Jong halen’

Deze week werd bekend dat Frenkie de Jong zijn carriere zou gaan voortzetten bij Paris SG. Die club zou maar liefst 75 miljoen euro voor hem willen betalen. Maar die deal is nog helemaal niet rond. De Jong zegt zelf nog helemaal geen keuze te hebben gemaakt.

Voormalig doelverdediger en nu analist Ronald Waterreus ziet de spelmaker niet in actie komen voor Paris Saint-Germain en vindt dat de Ajacied een andere beslissing moet nemen. In De Limburger schrijft Waterreus: “Beste Frenkie, wacht op het appje van Mark van Bommel. Reken maar dat hij je na dit seizoen naar zijn club wil halen.” Daarbij doelt hij natuurlijk niet op PSV. “Nee, naar Bayern München, waar hij tegen die tijd Niko Kovac is opgevolgd. Echt, Frenkie, bij zo’n voetbalbolwerk pas je. Veel beter dan bij dat gedrocht uit Parijs.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer