‘PSV dacht Frenkie Jong al binnen te hebben’

Frenkie de Jong speelt volgend seizoen voor PSG. Dat maar liefst 75 miljoen euro voor hem aan Ajax zal betalen. Willem II incasseert met deze deal een kleine twaalf miljoen euro.Dit is wrang omdat PSV dacht hem binnen te hebben.

“Zeker gezien het feit dat Willem II met een begroting van rond de 11 miljoen euro werkt, hebben de Tilburgers een werelddeal gesloten met Overmars, die op zijn beurt weer goud waard is voor Ajax”, schrijft De Telegraaf.

“De Amsterdamse directeur voetbalzaken kaapte De Jong weg voor de neus van Marcel Brands. De toenmalig technisch manager van PSV dacht de jeugdspeler in 2015 al tot een komst naar Eindhoven te hebben verleid.”

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer