‘Mark van Bommel gaat belangrijke verandering doorvoeren bij PSV’

Sinds zijn komst moet de Mexicaanse middenvelderErick Gutierrez het doen met een plek op de reservebank. Trainer Mark van Bommel houdt vast aan zijn vaste basisploeg. Daniel Reyes van het Mexicaanse Claro Sports weet echter dat de Mexicaan geduldig op zijn kans zal wachten.

“Het is een slimme jongen die niet snel klaagt. Hij weet dat hij bij PSV op een moment terechtkwam dat het middenveld goed stond”, vertelt Reyes aan de NOS. “Gutiérrez zegt gewoon geconcentreerd verder te gaan en te wachten op zijn kans. Meer kan hij ook niet doen.”

“Maar ik denk dat er binnenkort wel wat gaat veranderen”, zegt de journalist. “Hendrix kan beter verdedigen, terwijl Gutiérrez beter kan aanvallen. Tegen Feyenoord was dat verschil heel erg duidelijk. Ik verwacht zelf dat Gutiérrez vlak na de winterstop zijn kans krijgt.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer