BREAKING: ‘Tottenham Hotspur brengt waanzinnig bod uit op Hirving Lozano’

Het gaat nu echt losbarsten in de strijd om Hirving Lozano. Tottenham Hotspur wil namelijk een waanzinnig bod gaan uitbrengen op de Mexicaanse buitenspeler.

Volgens de Engelse roddelmedia is oefenmeester Mauricio Pochettino namelijk van zins om een recordbod uit te brengen op de international van Mexico. Hij zou een vast bedrag van ongeveer 50 miljoen euro willen betalen voor de aanvaller, waarnaast PSV dan ook nog eens uitzicht heeft op ongeveer 10 miljoen euro aan bonussen. Lozano zou op die manier niet alleen de duurste PSV’er aller tijden worden, maar ook de duurste Eredivisie-speler (al moeten Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong van Ajax nog meer kosten).

In de afgelopen transferzomer hielden de Spurs zich koest met het oog op de gedane uitgaven voor het nieuwe stadion, dat nog altijd niet officieel geopend is. In de aankomende winterstop en de zomer daarop kan de huidige nummer vijf van de Premier League echter wel weer met de nodige miljoenen gaan smijten. Dat is ook wel nodig om aansluiting te houden bij grootmachten als Manchester City en Liverpool.

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer