‘Flauwe en onsportieve opmerking van Mark van Bommel’

PSV verloor gisterenmiddag met 2-1 van Feyenoord. Volgens trainer Mark van Bommel lag dat volledig aan zijn eigen elftal. Iets dat Hugo Borst niet zo ziet. Hij geeft een pluim aan Giovanni van Bronckhorst.

“Flauw en onsportief van Van Bommel om zijn collega Van Bronckhorst niet de credits te geven voor een dik verdiende overwinning. Waarom zegt zo’n beginnende trainer niet: ‘Ik verwijt het mezelf (ook). Ik heb mijn spelers blijkbaar niet goed voorbereid op deze wedstrijd”, aldus Borst.

Feyenoord was volgens Borst feller dan PSV. “Wie goed luisterde hoorde de echo van het betere klop- en zaagwerk van de duo’s Israël-Laseroms, Jansen-Van Hanegem en De Wolf-Fraser. Feyenoord was gisteren één helft heerlijk ouderwets.”

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer