‘Arjen Robben in de zomer terug naar PSV’

Arjen Robben maakt onlangs bekend dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen als speler van Bayern Munchen. Een terugkeer naar de Nederlandse Eredivisie behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

In gesprek met het Algemeen Dagblad zegt de aanvaller dat hij daar nog geen beslissing over heeft genomen. “Het is al heel wat om dit te beslissen na tien jaar. Er gaat nu veel door me heen. Alle gevoelens moet ik een plaats geven. Er zullen aanbiedingen komen, die zijn er al eerder geweest. Maar ik weet echt nog niet wat het wordt.”

Robben gaat verder: “Terug naar Nederland? Een ander buitenland? Helemaal stoppen? Alles kan. Als je kiest voor een terugkeer naar de Eredivisie weet je dat je alleen maar kunt verliezen. Speel je goed, dan is het normaal. Gaat het minder, dan kun je er niks meer van. Ik ben komende zomer 35 jaar. Als ik nog doorga, moet het iets zijn waar ik echt nog vol voor wil gaan. En mijn gezin moet het ook zien zitten. China of de zandbak zijn wat dat betreft geen opties.”

De krant vult aan: “Robben is nu al actief als ambassadeur van FC Groningen, de club waar het voor hem allemaal begon, nu bijna 20 jaar geleden met zijn eredivisiedebuut in een uitduel bij RKC. Maar bij PSV, dat hem in 2002 overnam van FC Groningen, zou Robben ook meteen welkom zijn. Trainer Mark van Bommel en Robben speelden nog met elkaar en Van Bommel zelf keerde aan het einde van zijn loopbaan ook nog een jaar terug op Eredivisie-niveau.”

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer