‘KNVB gaat Feyenoord straffen voor incident tegen PSV’

Feyenoord kan een straf verwachten naar aanleiding van het incident met de tweede bal vanmiddag in het met 2-1 gewonnen duel van PSV. Er een incident waarbij een fan van de Rotterdammers een tweede bal in het veld bracht.

Vooral rechtsback Denzel Dumfries van de Eredivisie-koploper reageerde furieus, maar Gertjan Verbeek zegt bij FOX Sports: “Ik vond Dumfries veel te veel bezig met randzaken en weinig met de wedstrijd. Dat kwam zijn spel niet ten goede.” Over de actie van de supporter van Feyenoord vertelt hij vervolgens: “Maar het is natuurlijk heel vervelend. Je wordt toch afgeleid van zo’n bal in het veld. Je kunt er als Feyenoord niets aan doen, maar ook als PSV en scheidsrechter niets.”

De analyticus denkt dat de volksclub gestraft zal worden. “Het zijn vervelende mensen op de tribune die denken lollig te zijn en de ploeg te helpen. Er zal wel weer een fikse boete komen. Dat is gewoon doodzonde.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!