Giovanni van Bronckhorst heeft boodschap voor PSV en Ajax

Feyenoord won vanmiddag enigzins verrassend met 2-1 van koploper PSV. Dat hiermee haar eerste punten van het seizoen verspeelde. Trainer Giovanni van Bronckhorst denkt al weer voorzichtig aan het kampioenschap.

De coach analyseert namelijk in gesprek met FOX Sports: “De eerste helft was geweldig, de voorsprong had nog groter moeten zijn. Als wij deze energie in een wedstrijd stoppen, dan zij wij sterk. Onze opdracht voor vandaag was duidelijk: winnen en de achterstand (op Ajax en koploper PSV, red.) kleiner maken. Dat hebben we gedaan. En als we donderdag weer winnen, komen we op zeven punten te staan. Dat gat is nog te overbruggen.”

Sam Larsson heeft het lang heel erg moeilijk gehad in De Kuip, maar kwam op zondagmiddag op een mooie manier tot scoren. Van Bronckhorst: “Ik heb hem vandaag wel een paar keer zien lachen. Terecht? Dat denk ik wel, ja.” Eerder liet Steven Berghuis al weten over de Zweedse technicus: “We maakten twee geweldige goals, dat was twee keer kwaliteit. Ik ben vooral blij voor Sam, hij heeft laten zien wat-ie kan. Het is namelijk écht een goede voetballer. Als ik hem spreek, merk ik dat hij zelf ook nog niet echt heel erg blij is. Maar die jongen is écht goed, dus dit is leuk voor hem.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.