Ajax-sterkhouder heeft boodschap voor koploper PSV

PSV dendert als een sneltrein rond in de Eredivisie. Nog geen puntverlies hebben ze geleden. In de nieuwste editie van De Telegraaf denkt Dusan Tadic dat het niet altijd zo zal blijven.

De technisch begaafde Serviër denkt dat het team van oefenmeester Mark van Bommel vanzelf gaat verliezen. “Het seizoen is lang en geen enkel team heeft ooit 34 wedstrijden gewonnen. We moeten in de buurt blijven.” In het afgelopen voetbalseizoen speelden de Amsterdammers ook tegen ADO Den Haag voor Feyenoord-PSV, maar bleven ze op 0-0 steken. “Het geeft maar aan dat we alleen naar onszelf moeten kijken en elke wedstrijd gefocust moeten zijn om te winnen. Als PSV punten verliest bij Feyenoord, maar wij zelf niet winnen, heeft dat veel minder waarde.”

Tadic stelt dat de huidige koploper moet oppassen voor de grote concurrent uit Amsterdam. “We zijn blij met de overwintering in de Champions League, maar hebben nog niets tastbaars. In de competitie willen we vol voor het kampioenschap gaan. Alleen is het lastig inlopen als PSV niks morst. PSV heeft ook een fantastisch team en dat maakt het niet makkelijk. Maar we zullen tot het einde blijven vechten.”

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer