KOOPJE? ‘Real Madrid verbaasd over vraagprijs Hirving Lozano’

Real Madrid heeft een oogje op Hirving Lozano. De vleugelflitser van PSV. Naar verluidt heeft ‘De Koninklijke’ onlangs navraag gedaan naar de contractstatus van de vleugelspits bij zijn management en heeft voorzitter Florentino Pérez te horen gekregen dat hij een openingsbod uit zal moeten brengen van minstens 40 miljoen euro. Don Balón weet dat de technische leiding van De Koninklijke redelijk verbaasd heeft gereageerd: men had eigenlijk verwacht dat Chucky vele malen meer miljoenen zou moeten kosten.

De Madrilenen hebben nogal wat concurrentie in de strijd om de handtekening van de international van het Mexicaanse nationale team, want volgens de bovengenoemde bron hebben ook Internazionale, Napoli, Tottenham Hotspur, Manchester United, Liverpool, Arsenal en Borussia Dortmund concrete interesse. Een transfer in januari wordt toch niet helemaal uitgesloten, maar in dat geval wordt Lozano een half jaartje uitgeleend aan PSV.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer