‘Barca-sterren ruzien in de catacomben na PSV – Barcelona’

PSV verloor gisteren op eigen veld met 1-2 van FC Barcelona. Toch was er een incidentje na de wedstrijd bij de Catalanen. Ivan Rakitic had het namelijk aan de stok met verdediger Clemnt Lenglet. Hij was niet blij hoe de Fransman in de slotfase aan het verdedigen was.

Desgevraagd laat Lenglet daarover weten aan het dagblad Sport: “Ja, we hebben een tijdje staan discussiëren en dat ging vooral over de slotfase, toen we onder druk stonden. PSV kreeg veel kansen, maar daar zullen we aan moeten werken, we willen de defensie verbeteren. Of het nu weer goed zit tussen Ivan en mij? Zeker.” De stopper wil niet verder ingaan op het incident: “Ik ga mijn ploeggenoten niet bekritiseren, maar het is duidelijk dat er het een en ander niet goed ging.”

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer