WINTERSTOP: ‘Verkoop van Hirving Lozano in de winterstop niet uitgesloten’

Hirving Lzano is één van de beste spelers in de selectie van PSV. Het is dan ook niet uitgesloten dat er veel clubs voor hem zullen komen in de winterstop.

Het Eindhovens Dagblad schrijft over de vleugelflitser: “De PSV’er zelf focust zich zoveel mogelijk op het veld en laat zijn zakelijke beslommeringen sinds kort over aan Mino Raiola, een van de meest machtige heren in het circuit tussen spelers en clubs. De verwachting is dat hij pas komende zomer uit Eindhoven vertrekt en de vraag is hoe PSV de band met Mexico kan behouden. Natuurlijk via nieuweling Érick Gutiérrez, maar de club is volop aan het kijken naar nieuw talent.”

De krant gaat verder: “Een eerdere verkoop van Lozano is niet uitgesloten, maar PSV zal bij vrijwel elk bod bedingen dat hij dit seizoen sowieso in Eindhoven afmaakt. Er wordt bij de club al een tijdje rekening mee gehouden dat Bayern München ook voor hem in de markt kan komen, een ploeg die wel wat vers bloed kan gebruiken. Lozano heeft geen haast en is gelukkig met zijn leven in Eindhoven, waar hij alleen op het veld echt in de schijnwerpers staat en daarbuiten met zijn gezin met rust gelaten wordt.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer