Steven Bergwijn is helemaal klaar met fanatiesierijke Valentijn Driessen

PSV-flitser Steven Bergwijn heeft het helemaal gehad met journalist Valentijn Driessen. De jorunalist van de Telegraaf vond dat PSV bevoordeeld werd omdat tijdens de interlandperiode vrijwel alle Ajax-spelers in actie kwamen, en in het duel met Duitsland kregen Steven Bergwijn en Denzel Dumfries rust omdat ze niet geheel fit zouden zijn.

Bergwijn vindt de aantijgingen van Driessen lachwekkend en kon het niet laten om daar na de 3-0 overwinning van PSV op sc Heerenveen nog even op terug te komen voor de camera van FOX Sports. De aanvaller benadrukt dat hij gewoon teveel last had van zijn enkel om te kunnen spelen tegen Duitsland. “Het was zo goed als over, maar tegen Frankrijk kreeg ik weer een tik op mijn enkel. Tijdens de training in Duitsland ging het niet zo lekker en toen is in goed overleg besloten wat we zouden doen.”

Dat Bergwijn de wedstrijd zou hebben laten schieten om helemaal fit terug te keren bij PSV, is volgens de hoofdrolspeler zelf onzin. “Nee, zeker niet. Ik wil elke wedstrijd spelen. Vooral tegen Duitsland. Maar het ging gewoon niet. Ik snap de uitspraken van sommige mensen dan ook niet. Als je voetballer bent geweest, begrijp je dat je elke wedstrijd wil spelen. Ik ben goed uit de wedstrijd gekomen en kan de komende duels tegen FC Barcelona en Feyenoord spelen.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.