‘Prachtige transfer op komst voor Luuk de Jong’

Luuk de Jong lijkt herboren. Na maanden van droogste scoort hij nu weer aan de lopende band. Dit kan zelfs gaan resulteren in een droomtransfer.

Na het vertrek van technisch manager Marcel Brands flirtte De Jong op een grappende toon over een Everton-transfer. Zijn knipoog kan echter zomaar eens serieus worden, want volgens HITC is een bod op de PSV-spits helemaal niet uit te sluiten. De Premier League-club uit Liverpool zoekt namelijk naar een nieuwe spits.

De Jong speelde al eerder in de Premier League, maar zijn periode bij Newcastle United bleek geen succes. De spits heeft zich de laatste jaren evenwel ontwikkeld en bewees onlangs tegen Tottenham Hotspur ook Engelse verdedigers uit te kunnen dagen. Mogelijk gaat Brands die kennis gebruiken om in 2019 een transfer tot stand te brengen.

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer