BREAKING: ‘Denzel Dumfries kan bijzondere bliksemtransfer maken’

De carriere van Denzel Dumfries zit in een stroomversnelling. Hij is pas net actief voor PSV maar hij kan nu alweer een bliksemtransfer gaan maken.

De rechtsback maakte bijzonder veel indruk in de Nations League-wedstrijd tegen wereldkampioen Frankrijk en had totaal geen moeite om spelers als Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) en Ousmane Dembélé (FC Barcelona) af te stoppen. Het lijdt dan ook geen twijfel dat de naam van Dumfries op verschillende shortlists is genoteerd en volgens de Engelse media doet de PSV’er het goed bij diverse Premier League-clubs.

Het voetbal in de competitie van Engeland lijkt op het lijf van de vleugelverdediger geschreven en het is dan ook best mogelijk dat er in een van de aankomende transferperiodes een belangstellende aanklopt bij de directie in het Philips Stadion met een mooie miljoenenaanbieding. Chelsea zou een van de ploegen zijn die wel oren hebben naar een eventuele samenwerking met de international van Oranje…

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer